ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Τα φυσικά προϊόντα μας απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη φύλαξη και διατήρησή τους, σύμφωνα με τους γενικότερους κανόνες φύλαξης και διατήρησης τροφίμων και ποτών.

Προσοχή στις παρακάτω οδηγίες:

  1. Πριν την αποσφράγιση των προϊόντων ή μετά από αυτήν, να τα φυλάσσετε σε δροσερό και σκιερό μέρος χωρίς υγρασία, καθώς η έκθεση στον ήλιο επιφέρει αλλοίωση τους.
  2. Τα αλκοολούχα προϊόντα, λόγω του αλκοόλ που περιέχουν, δεν έχουν ημερομηνία λήξης για το χρονικό διάστημα που αυτά παραμένουν εμφιαλωμένα. Ωστόσο, από τη στιγμή που αυτά αποσφραγιστούν, θα πρέπει να κλείνετε πάντοτε καλά το πώμα της φιάλης μετά από κάθε χρήση, προκειμένου να μην εξατμιστεί το περιεχόμενο του προϊόντος.
  3. Οι γυάλινες φιάλες που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι εγκεκριμένες και κατάλληλες για τη σωστή διατήρηση των αλκοολούχων προϊόντων. Μην μεταγγίζετε το περιεχόμενό τους σε άλλη φιάλη ή δοχείο που τυχόν διαθέτετε.
  4. Επειδή χρησιμοποιούμε μόνο φυσικές πρώτες ύλες όπως, για παράδειγμα, φρούτα και βότανα, υπάρχει περίπτωση να βρείτε σε κάποια προϊόντα, και ειδικά στα προϊόντα οίνου, ιζήματα στο εσωτερικό κάτω μέρος της φιάλης. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και δε σημαίνει ότι έχει αλλοιωθεί το προϊόν.
  5. Μην καταναλώνετε αλκοολούχα προϊόντα εάν δεν έχετε συμπληρώσει το νόμιμο όριο ηλικίας για τη χώρα σας.
  6. Καταναλώστε υπεύθυνα και με μέτρο τα αλκοολούχα προϊόντα, χωρίς να επιβαρύνετε την υγεία σας.
  7.  Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων μας ανακυκλώνονται μετά τη χρήση τους, γι’ αυτό και σας προτρέπουμε να τις ανακυκλώσετε, προστατεύοντας το περιβάλλον.
Back to Top