ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ / ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ / ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Κάθε παραγγελία πρέπει να εξοφλείται εξ ολοκλήρου με την ολοκλήρωσή της.

Η εξόφληση μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

  • Με αντικαταβολή. Στη περίπτωση αυτή πληρώνετε τον εκπρόσωπο της εταιρείας courier που έρχεται στο χώρο σας, την ώρα που σας παραδίδεται το δέμα. Για την υπηρεσία αυτή χρεώνεστε αυτόματα από το σύστημα με 2,50 Ευρώ (€) που είναι το κόστος διαχείρισης της αντικαταβολής.
  • Με πιστωτική και χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard και American Express. Μεταφέρεστε αυτομάτως στο ασφαλές περιβάλλον του e-Banking της Εθνικής Τράπεζας και πραγματοποιείτε τη συναλλαγή σας.
  • Πληρωμή μέσω PayPal. Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
  • Με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς.

Εθνική Τράπεζα

IBAN λογαριασμού: GR3001107890000078900628989

Δικαιούχος: Καρανίκα Κωνσταντίνα

Eurobank

IBAN λογαριασμού: GR7602602470000540201677706

Δικαιούχος: Καρανίκα Κωνσταντίνα

Αν επιλέξετε ως μέσο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, προς διευκόλυνσή μας και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, κατά την πραγματοποίηση της τραπεζικής κατάθεσης εντός δυο (2) εργάσιμων ημερών, να γράφετε πάντα στο πεδίο «Αιτιολογία Κατάθεσης» το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει και στην παραγγελία σας, διαφορετικά, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και τα προϊόντα θα αποδεσμευτούν. Ακόμα, σε περίπτωση πραγματοποίησης της πληρωμής από άλλη τράπεζα, επιλέξτε “έξοδα εντολέα” και όχι “αμφοτέρων ή αποδέκτη” διότι το έμβασμα καταλήγει σε μας με μικρότερη αξία και δεν είναι εφικτό να εκτελεστεί η παραγγελία μέχρι την πλήρη εξόφληση της.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής τράπεζας.

Η πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας δεν έχει καμία επιβάρυνση. Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και American Express. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του αγοραστή των προϊόντων / ιδιοκτήτη της κάρτας και της Εθνικής τράπεζας, η οποία διεκπεραιώνει τη συναλλαγή για λογαριασμό της Εταιρείας. Στη διαδικασία αυτή, η Εταιρεία δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της. Η Εταιρεία ποτέ δεν θα ζητήσει στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Αν επιλέξετε ως μέσο πληρωμής την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών PayPal θα μεταφερθείτε στο προστατευμένο περιβάλλον του Paypal για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας με την απόλυτη ασφάλεια που διακρίνει το PayPal σε ολόκληρο τον κόσμο. Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης από το PayPal αλλά και από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα οπότε και θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των αγορών σας.

Η χρήση της ιστοσελίδας μας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη-πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων. Ωστόσο, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα διαθέσιμα τεχνικά μέτρα για την προστασία της ιστοσελίδας μας από κακόβουλες επεμβάσεις τρίτων. Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί τη συναλλαγή περάσει επιτυχώς από όλα τα στάδια ελέγχου αλλά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ / ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο) εκδίδεται από την Εταιρεία και αποστέλλεται μαζί με την παραγγελία σας. Στο παραστατικό εμφανίζονται αναλυτικά οι πληροφορίες σχετικά με την τιμή της παραγγελίας σας και τον ΦΠΑ σε Ευρώ. Ο πελάτης ενημερώνεται για το τυχόν κόστος παράδοσης πριν την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Εφόσον προβεί σε παραγγελία και η παράδοση έχει κόστος, αυτό θα αναγράφεται στην απόδειξη ή το τιμολόγιο.

Back to Top